Susanna ja Tossu

SUSK124MV2 (1)

(c) Inka Liimatainen

Hei Jäsenet

Olen Susanna 34- vuotias ja hevoseni on Charlies Doc Cash ”Tossu” 16- vuotias paint horse. Tämän hevosen tuntevat kaikki ja se huvitti minua, kun aloitin kisaamisen/valmentautumisen, koska hän on niin tunnettu.

Tossu on minun ensimmäinen oma hevonen ja ollut omistuksessani kohta 3 vuotta. Olen aloittanut lännenratsastuksen noin 8 vuotta sitten ratsastuskoulussa ja kipinä syttyi välittömästi tähän lajiin.

1242Kisasin ennen Tossua ainoastaan kaksi kertaa 1- tasolla, joten siinä on ollut minulla opettelemista. Tänä vuonna on edessä kolmas kisakesä ja haaveena SM- ja lajimestaruuskisat. Olemme kisanneet tähän mennessä Trail, Horsemanship ja Pleasure lajeja SRL kisoissa.

Kisaamiseen/valmentautumiseen tuo oma haasteensa välimatka, jota kertyy noin 800km yhdellä reissulla. Onneksi täältä Savosta ajaa näitä etelän reissuja välillä kaksi muuta hullua minun lisäksi, joita saan kiittää paljosta! Yhteispelillä kaikki on mahdollista! Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin tämän hevosen avulla.

Aloitettiin valmentautuminen Tossun kanssa Jenni Hakosalon opastuksella, mutta sitten siirryttiin Mark Shaffer: in klinikoille, joista olen saanut mahtavan alun tämän hevosen kanssa. Meeri Simula on ollut myös mukana alkuajoilta asti ja hän tunteekin tämän hevosen hyvin. Viime vuoden kesällä löydettiin Christel Poels joka on tehnyt Mark Shaffer: n kanssa yhteistyötä ja olen ollut hänen monipuolisiin apuihin tyytyväinen.  
Meidän elämä kyllä on paljon muutakin, kuin kisaamista, talvet menevät maastossa ja milloin mitäkin hullua on hommailtu. Olen kokeillut Tossun kanssa hiihtoratsastusta, esteitä, lassoamista, jousiammuntaa, uittamista ja uutena aloitettiin harjoittelemaan kisoja varten hunter ja ranch lajeja, joita ei ole ennen Tossulla menty. /Susanna

27535807_10213916081388855_1284078611_o

(c) Inka Liimatainen