Itsenäisyyspäivän kisat ja Debra Jarvis -klinikka

61-vuotias Debra Jarvis asuu Kaufmanissa Texasissa, ja on toiminut APHAn tuomarina yli 35 vuoden ajan. Deb on tuomaroinut yli 250 APHAn kisat USAssa, Kanadassa, Meksikossa ja Euroopassa, ja sekä neljästi APHAn maailmanmestaruus kisoissa. APHAn lisäksi Debralla on ApHCn, AMHAn, NSBAn, PtHAn, PHBan ja POAn tuomarioikeudet.

61-vuotias Debra Jarvis asuu Kaufmanissa Texasissa, ja on toiminut APHAn tuomarina yli 35 vuoden ajan. Deb on tuomaroinut yli 250 APHAn kisat USAssa, Kanadassa, Meksikossa ja Euroopassa, ja sekä neljästi APHAn maailmanmestaruus kisoissa. APHAn lisäksi Debralla on ApHCn, AMHAn, NSBAn, PtHAn, PHBan ja POAn tuomarioikeudet.

Tämän vuoden Itsenäisyyspäivänä tullaan kisaamaan painttien kesken Lahnuksessa. Tuomarina toimii Texasista kotoisin oleva Debra Jarvis.

Kilpailuihin osallistuvilla ratsukoilla, jotka ovat sekä SPHYn, että APHAn jäseniä, on ainutlaatuinen mahdollisuus

osallistua maksuttomaan klinikkaan sunnuntaina 7.12. Ratsastaja voi osallistua klinikalle yhdellä kisoihin osallistuvalla hevosella.

Liity siis viimeistään nyt SPHYn jäseneksi, jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille (Keski-Uudenmaan Osuuspankki 506203-2172830). Vuoden 2014 jäsenmaksu on 20€, muista säästää kuitti klinikalle ilmoittautumista varten!

Klinikalle tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä, jotta aikataulut saadaan laadittua ajoissa. Jälki-ilmoittautuneille ei voida taata paikkaa klinikalla.

Muutamia tallipaikkoja pitkämatkalaisten kannattaa kysellä hyvissä ajoin suoraan Jukka Kivelältä (puh. 040 535 2286).

Ilmoittautuminen klinikalle kisailmoittautumisen yhteydessä 21.11.2014 mennessä os. jukka.kivela(at)hotmail.fi, liitä mukaan maksukuitti SPHYn jäsenmaksusta. (Huomioithan että kisat ja jäsenmaksu maksetaan eri tileille).

Kisakutsuun tästä!