Vuoden 2015 mestarit

SPHYn vuoden 2015 mestaruuskisat kisattiin elokuun alussa Lahnuksessa

Vuoden 2015 mestaruusluokista osallistujamäärältään suurimman, Trail Openin, mestaruuden vei Tiina Lauriola hevosellaan L.R. Nebula Sky, toiseksi sijoittui Karoliina Torp ja L.R. Wide Equatoria Sky, kolmannen sijan mennessä Sanna Kivelälle hevosellaan L.R. Marinette Sky.

Pleasuressa edellisen vuoden kakkonen Ann-Maria Tenno vei kirkkaimman palkinnon, tänä vuonna hevosella L.R. Doll Up Sky. Toiseksi sijoittui Taija Kallio (Rock N Smart) ja kolmanneksi Tiia Toivola (L.R. Stardust Sky).
Ranch Ridingissa saatiin jälleen uusi mestari, Päivi Oikarinen hevosellaan L.R. Frosty Macaya Sky, joka vei myös Hunter Under Saddlen mestaruuden. Ranch Ridingissa toiseksi tuli Karoliina Torp (L.R. Wide Equatoria Sky) ja kolmanneksi Pentti Tenno (L.R. Pole Star Sky). Hunter Under Saddlen toinen sija meni Tiia Toivolalle (L.R. Stardust Sky) ja kolmas sija Sanna Kivelälle (L.R. Marinette Sky).
Western Ridingissa jäätiin tänä vuonna ilman mestaria ja reiningissä ainoa osallistunut ratsukko oli Anneli Kivelä ja Gunners Playgirl.
Kisakauden 2015 ehdottomia menestyjiä oli myös Mari Valkonen Hani-tammallaan (Chocos Buck n Bambi). Mari ja Hani niittivät mainetta Saksassa niin pleasuressa kuin trailradoillakin. Mari ylsi paintien EM-kisoissa pleasuressa peräti toiselle sijalle, ja trailissa kolmannelle sijalle.